April 26, 2022

Великите българи

🤓 Стартирахме тренировки под надслов “Великите българи” ❗

😣Често чуваме колко малка държава сме ние. Колко неграмотно е подрастващото поколение, невъзпитано, необразовано. Колко проблемна е образователната система и още дълъг черен списък пълен с отрицания. Децата имат нужда и трябва да чуват за успехите, възможностите, упоритостта и трудолюбието на нашия велик народ, за да се наричат българи с гордост и високо вдигната глава.

❓Как протичат тези тренировки 👇

✅В началото на всяка тренировка децата получават кратка информация свързана с велики български личности. След това под формата на спортна игра затвърждаваме приетата информация.

❗️С изненада установихме, че децата масово не бяха чували за тези велики българи. Кои личности представихме този път❓

✅ Средна група 8-12години – Джон Атанасов, Петър Петров,

д-р Стамен Григоров. А дали и ние всички възрастни, родители сме ги чували и можем да кажем по нещо за тях без да проверим в добрия чичо Google?

✅ Юноши-12+ Дан Колов и Никола Петров. Дан Колов също попадна в незнайните за децата велики личности. Под формата на игри за сила и скорост на реакцията, затвърдихме получената информация.

❤️Децата са бъдеще. Вярваме, че една от важните крачки е да познават историята си, да помнят великите откриватели оставили траен отпечатък както на България така и на целия свят. Да се гордеят с тези българи повярвали в себе си, за да им кажем днес- Вярвайте в себе си, защото ВИЕ МОЖЕ ДА СТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ВЕЛИК БЪЛГАРИН, КОЙТО ЩЕ ПРОМЕНИ СВЕТА!

« »
Copyright © 2022 ALFASPORT | Създаден от Начо Бакалов