ALFA PUMP

Тренировка, която провеждаме от самото начало на ALFA Sport Studio. Това е любимата ви групова тренировка през седмицата. Залата е винаги пълна, а треньорите не спират да ви изненадват с нови песни и хореографии.

Вторник и Четвъртък от 19:10

ALFA FUNCTIONAL

Тренировка синхронизирана с тази на децата, така че да потренирате и вие, докато тренират децата. Тя е с индивидуален подход и инструкторът ще се погрижи да адаптира тренировката спрямо вас.

Събота и Неделя от 9:30 и 11:00

ALFA DANCE

Това е танцова тренировка, за която не е необходим предишен опит свързан с танците. Подходящо е както за начинаещи, така и за напреднали. Има за цел изгаряне на калории докато се забавлявате в ритъма на танца. В същото време ще научите базови движения, как да увеличите обема на вече познати такива и как да ги изолирате, за да им предадете повече красота и отчетливост.

Събота и Неделя от 17:00

ALFA TABATA DANCE

10 секунди упражнения, 10 секунди почивка. Упражнията включват както танцувални елементи така и базисни физически упражнения. Групата е стартова и започваме натоварване със собствено тегло, без допълнителни килограми. В края на тренировката сме подготвили микс от базисни танцувални движения. Не е необходим предишен танцувален или спортен опит-упражненията са основни и ще бъдат обеснявани поетапно през цялата тренировка.

Вторник от 9:00

Copyright © 2022 ALFASPORT | Създаден от Начо Бакалов