Персонални
тренировки

Стоян
Димитров

Главен треньор / управител

Посветил съм живота си на здравето и спорта. След широка гама от треньорска дейност- сърф инструктор, ски инструктор, фитнес инструктор към днешна дата наричам себе си -личен треньор. Провеждам както персонални, така и групови тренировки. "FIT KIDS" е изцяло нов модел на тренировки за деца. Моята цел е грижата за здравето да се превърне в начин на живот и спорта да е неизменна част от ежедневието ни.

Велина
Ненчева

Треньор

Започнах да тренирам преди няколко години и не съм си и помисляла, че днес ще бъда от другата страна. С нуждата от развитие, по-достъпна комуникация и усет към хората, стартирах и обучението си по Психология и вярвам, че това ми помага много в работата. Трета година съм част от проектът ALFA и FIT KIDS и в началото всичко започна като хоби, но сега спокойно мога да кажа - усещам че това е моето призвание.

Николай
Николаев

Треньор

Аз съм, млад кондиционен треньор, енергичен и амбициозен професионалист, който завърши Националната спортна академия с отлични резултати. Моята страст към спорта и здравословния начин на живот ме отличава със специализираните ми знания и умения в областта на физическата подготовка.

Copyright © 2022 ALFASPORT | Създаден от Начо Бакалов